Cold STeel Voyager TantoBladlengte: 10 cmStaalsoort: CTS BD1 staal

Cold Steel Voyager Tanto XL Oversized Folding Knife –

Yay! You're now following cold steel voyager tanto in your .

Cold Steel Voyager XL Tanto Plain Edge 29TXCT

Too low to display
 • Review
 • TAG : Cold Steel Voyager Tanto 4in Plain Edge Folding Knife - 29tlct
ADD TO CART
 • De Cold Steel Voyager Tanto SE (CS 29TLTH) heeft het Tri-Ad Lock mechanisme, bedacht door Andrew Demko. Dit is een bijzonder sterk mechanisme met een extra “Stop-Pin” die de positieve kracht, die uitgeoefend wordt op het lemmet, verdeeld en absorbeert. Het 10 centimeter lange, half gekartelde lemmet is gemaakt van roestvrij staal.

  Het bad van het Cold Steel Voyager Tanto SE (CS 29TLTH) zakmes is gemaakt van lekker degelijk Japans AUS-8A staal dat goed scherp blijft maar ook eenvoudig zelfs is te slijpen. Het blad is voor een deel voorzien van kartels waardoor het ideaal is voor het snijden van ruw materiaal zoals touw en andere weefsels.

 • Het handvat van het Cold Steel Voyager Tanto mes is gemaakt van extra sterk en lichtgewicht Grivory. Dankzij de uitsparing voor de vingers en het iets naar beneden uitlopende uiteinde van het handvat, ligt dit mes muurvast in de hand. Ook als je handschoenen draagt.

  Het blad van het Cold Steel Voyager Tanto mes is gemaakt van CTS BD1 staal dat lekker hard en taai is, maar goed zelf is te slijpen. Het blad is geborsteld zodat het niet glimt of reflecteert. Achter het blad zit een speciale Stop-Pin die de krachten op het blad absorbeert en evenredig verdeelt. Hierdoor is het mes nog sterker.

  Cold Steel Voyager Medium Tanto 29MTH

  Снят с производства
  1411 грн

 • Cold Steel Voyager XL Tanto Combo Edge Knife
  Average Rating:
  total customer reviews...

  for sale are 12 ¼ inches in all. The knives in the Voyager Series feature precision made parts with a stiff spring and the famous Cold Steel Tri-Ad lock mechanism. The XL Tanto Point weighs 7.7 ounces and includes an ambidextrous stainless steel pocket or belt clip. Buy the Cold Steel Voyager XL Tanto Point Knives for .

Cold Steel Voyager Tanto 5.5in Serrated Edge Folding Knife - 29txcts.

Who needs guns? When I flew to Hamburg in 1999 I carried a 3.75"Cold Steel Voyager Tanto clipped to my right hip pocket. No onesaid a word until I got to Brussels, and then the soldiers whofound it said "Next time check this."